side

nyheter

HEO-teknologi akselererer bransjeendringer og utvikler kjæledyrmedisin i dybden

HEO-teknologien gnager på de "harde beinene" i grunnforskningen og dyrker den indre styrken til medisinsk innovasjon.

De siste årene, med forbedringen av inntektsnivået til sosiale beboere, har hunder og katter blitt en uunnværlig del av mange menneskers daglige liv.Åpne de store videonettstedene og sosiale plattformene, Internett-kjendiser og søte kjæledyr dukker opp i det uendelige.Kjæledyr har blitt en viktig følgesvenn i livene til moderne mennesker, spesielt unge mennesker.Hvis vi sier at de ofte ble brukt til å "vokte hjemmet" tidligere, nå svekkes denne egenskapen gradvis, og blir til og med "slektninger" og "barn" rundt mennesker.

En av de mest direkte manifestasjonene av fremveksten av trenden med å oppdra kjæledyr i samfunnet er at det er flere og flere dyreeiere.I følge "2021 White Paper on China's Pet Industry" (forbruksrapport) vil antallet hunder og katter i mitt land nå 68,44 millioner i 2021, en økning på 8,7 % i forhold til 2020. Når det gjelder markedsstørrelse, fra 2020 til I 2021 er den gjennomsnittlige årlige sammensatte vekstraten for hele kjæledyrmarkedet så høy som 20,6%, og når 249 milliarder yuan.

I denne raskt voksende kjæledyrindustrien er medisinsk behandling for kjæledyr et område der industrien har en dominerende posisjon og har ubegrenset potensial."2021 White Paper on China's Pet Industry" (forbruksrapport) viser at fra 2019 til 2021 vil markedsandelen for medisinsk behandling variere fra 19 % til 29,2 %.I følge statistikk nådde det akkumulerte finansieringsbeløpet på dette feltet 700 millioner yuan i fjor – kjæledyrmedisinsk spor er raskt i ferd med å bli et "søtt bakverk" foretrukket av kapital.

Faktisk skyldes den stigende tidevannet innen kjæledyrmedisin hovedsakelig det faktum at kjæledyreiere har lagt mer og mer oppmerksomhet på kjæledyrhelsen de siste årene.For dem er sykdommen til et elsket kjæledyr en av de mest bekymrede problemene i prosessen med å oppdra et kjæledyr.Grunnleggende helsetjenester som vaksiner og diagnose av kjæledyrsykdom kan ikke møte dyreeieres overordnede behov for kjæledyrhelse.Profesjonelle kjæledyrmedisinske tjenester av høy kvalitet har blitt den generelle trenden for industriutvikling.

Så som en bedrift, hvordan møte de økende nye kravene?

Hangzhou HEO Technology Co., Ltd. har vært forpliktet til produkter for diagnose av dyresykdommer siden etableringen i 2011. Med fremveksten av kjæledyrmarkedet de siste årene har det utviklet en serie høykvalitets og kostnadseffektive kjæledyrdeteksjonsprodukter.Produkter for diagnose av kjæledyrsykdom inkluderer hunde- og kattetestsett, slik som CPV, CDV, CCV, CHW, FPV, FIV, FeLV, FCV, FHV, Lyme, etc.


Innleggstid: Jul-04-2023